Un deliciu de post..

de Michelle in Mancaruri de post, 1 Dec 2011 | 13431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • coaja de la o portocala
  • coaja de la o lamaie
  • 50 gr nuca cocos
  • 160 gr nuca macinata mai mare
  • 150 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 90 ml ulei
  • esenta de migdale
  • 300 gr faina
  • 350 ml lapte de soia
  • 5-6 lg dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un deliciu de post..:

Dam drumul la cuptor la 180ºC.

Se curata marul si se razuie pe razatoarea mica,se adauga coaja rasa de la portocala si lamaie se adauga nuca macinata,nuca de cocos,zaharul,praful de copt,esenta de migdale si faina,se amesteca cu o lingura,apoi adaugam uleiul si laptele si mixam cca 5 minute.Se tapeteaza o tava (36 X 25 cm)  hartie pentru copt se toarna aluatul apoi se orneaza cu dulceata de capsuni si se da la cuptor 35 min.

NU DESCHIDETI CUPTORUL 30 MIN.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Un deliciu de post.." nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post , cu mar